el

Πως Λειτουργεί

Εδώ θα βρεις ένα σύντομο οδηγό για την χρήση του newdate.

Εγγραφή


Από το κορυφαίο μενού, πατώντας το κουμπί με την ένδειξη «Εγγραφή» μεταβαίνεις στην σελίδα εγγραφής. Εδώ πρέπει να δώσεις το «Όνομα Χρήστη» ένα πραγματικό email που να έχεις πρόσβαση (θα σου χρειαστεί για την επιβεβαίωση) και τον κωδικό πρόσβασης που από εδώ και πέρα θα σου χρειαστεί για να συνδέεσαι στο newdate.eu. Επιλέγεις το φύλο σου και το φύλο του ενδιαφέροντος σου.

  Έχε κατά νου ότι ο κωδικός σου πρέπει να είναι περίπλοκος. Να μην χρησιμοποιείς ποτέ κωδικούς υπεραπλουστευμένους όπως 1234, ποτέ την λέξη password ή pass, ποτέ το ψευδώνυμό σου ή την ημερομηνία γέννησης σου. Το σύστημα αποθήκευσης κωδικών του newdate.eu είναι από τα πιο εξελιγμένα που υπάρχουν σήμερα και η σύνδεση σου είναι κρυπτογραφημένη, αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτρέψει του επίδοξους εισβολείς από το να μαντέψουν τους πιο απλούς κωδικούς.


Επιβεβαίωση email


Μετά την σελίδα εγγραφής θα εμφανιστεί η φόρμα συμπλήρωσης του προφίλ σου. Εδώ δώσε ειλικρινείς πληροφορίες για εσένα για να μπορέσει το εξελιγμένο σύστημα του newdate.eu να σου προτείνει τα σωστά ταίρια.

   Έχε κατά νου ότι δεν πρέπει ΠΟΤΕ στο πεδίο τοποθεσία να συμπληρώσεις την ακριβή σου διεύθυνση. Δώσε κάτι γενικότερο, όπως Αθήνα, Ελλάδα ή Βύρωνας, Ελλάδα. Η τοποθεσία είναι σημαντική αν ενδιαφέρεσαι για συνάντηση.


Σύνδεση


Αφού ολοκληρώσεις την συμπλήρωση του προφίλ σου θα σου σταλεί ένας σύνδεσμος στο email σου. Αυτό μπορεί να πάρει από 1 έως 5 λεπτά. Σε περίπτωση που δεν βρεις το email στα εισερχόμενα κοίταξε στον φάκελο με τα ανεπιθύμητα. Ακολουθώντας τις οδηγίες του email μπορείς να συνδεθείς στο newdate.eu Θα πρέπει όμως να περάσει πρώτα από έγκριση το προφίλ σου για να μπορέσεις να ξεκινήσεις την δραστηριότητα σου. Συγνώμη γι αυτή την μικρή ταλαιπωρία αλλά ο στόχος μας είναι να κρατήσουμε το επίπεδο όσο πιο υψηλό γίνεται και προσπαθούμε να κρατήσουμε μακριά άτομα με ανεπιθύμητη συμπεριφορά.


Επεξεργασία Προφίλ


Στην φόρμα επεξεργασίας προφίλ μπορείς να μεταβείς με δύο τρόπους. Στο κορυφαίο μενού και ακουμπώντας το κουμπί με το ψευδώνυμο σου θα δεις ένα υπομενού, μεταξύ άλλων, με την ένδειξη «Επεξεργασία Προφίλ». Επίσης στις «Βασικές Ρυθμίσεις» και στην ενότητα με τον χαιρετισμό θα βρεις ένα σύνδεσμο με την ένδειξη «Επεξεργασία Πληροφοριών Προφίλ» που σε οδηγεί στην επεξεργασία των πληροφοριών του Προφίλ σου.

   Έχε κατά νου ότι οποιαδήποτε αλλαγή στα κείμενα στέλνει το προφίλ σου προς έγκριση και μια ένδειξη «Εκκρεμεί Έγκριση» εμφανίζεται στο κορυφαίο μενού. Τους λόγους που τα προφίλ περνάνε από έγκριση τους έχουμε αναφέρει πιο πάνω.


Αλλαγή εικόνας προφίλ


Την εικόνα του προφίλ σου μπορείς να την αλλάξεις είτε από την «Επεξεργασία Προφίλ» όπου μεταβαίνεις με τους τρόπους που αναφέραμε πιο πάνω, είτε από την προβολή του Προφίλ σου όπου μεταβαίνεις από το κορυφαίο μενού και ακουμπώντας το κουμπί με το ψευδώνυμο σου όπου θα δεις ένα υπομενού, μεταξύ άλλων, με την ένδειξη «Το Προφίλ μου». Ακουμπώντας επάνω στην εικόνα του προφίλ σου θα εμφανιστεί ένας σύνδεσμος ο οποίος ανοίγει το παράθυρο αλλαγής προφίλ. Η ενέργεια αυτή σου επιτρέπει να ανεβάσεις μια νέα φωτογραφία για το προφίλ σου ή να επιλέξεις μια από τις υπάρχουσες. Το μέγεθος της φωτογραφίας του προφίλ σου δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 2ΜΒ.

   Έχε κατά νου ότι κάθε φορά που αλλάζεις φωτογραφία στο προφίλ σου αυτή περνάει από έγκριση μια και πρέπει να ακολουθεί τους κανόνες που θα βρεις στους «Όρους Χρήσης» του newdate.eu. Όσο η φωτογραφία βρίσκεται υπό έγκριση, τα υπόλοιπα μέλη δεν βλέπουν την φωτογραφία σου αλλά αυτό μην σε ανησυχεί. Οι διαδικασίες φροντίζουμε να είναι πάρα πολύ σύντομες.


Προτιμήσεις Γνωριμιών


Στο κορυφαίο μενού και ακουμπώντας το κουμπί με το ψευδώνυμο σου, θα δεις ένα υπομενού, μεταξύ άλλων, με την ένδειξη «Προτιμήσεις Γνωριμιών». Επίσης στις «Βασικές Ρυθμίσεις» και στην ενότητα με τον χαιρετισμό θα βρεις ένα σύνδεσμο με την ένδειξη «Αλλαγή ρυθμίσεων γνωριμιών» που σε οδηγεί στην επεξεργασία των Προτιμήσεων Γνωριμιών. Εδώ μπορείς να υποβάλεις τις προσδοκίες σου από το ταίρι σου ώστε να μπορέσει το έξυπνο σύστημα του newdate.eu να σου βρει και να σου προτείνει τα ταίρια σου.


Τα Ταίρια μου


Στο βασικό μενού, που βρίσκεται στην μπάρα κάτω από το λογότυπο του newdate.eu, θα βρεις το κουμπί «Τα Ταίρια μου». Αυτό σε οδηγεί στην σελίδα προβολής των μελών που το έξυπνο σύστημα του newdate.eu έχει υπολογίσει ότι σου ταιριάζουν, με βάση πάντα τις προσδοκίες που έχεις δηλώσει στις Προτιμήσεις Γνωριμιών. Κάτω από την φωτογραφία του κάθε μέλους θα βρεις και το ποσοστό συμβατότητας. Το έξυπνο σύστημα του newdate.eu μέσα από κάποιους εξελιγμένους αλγόριθμους και βάσει των στοιχείων που έχουν δώσει οι προγραμματιστές, υπολογίζει τα ποσοστά συμβατότητας, δίνοντας περισσότερο βάρος σε στοιχεία που κατά γενική ομολογία έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα. Τα στοιχεία αυτά έχουν προκύψει από έγκυρες στατιστικές έρευνες.


Η Αναζήτηση


Στην κεντρική σελίδα, στην αριστερή στήλη, θα βρεις ένα πλαίσιο γενικής αναζήτησης. Στο πλαίσιο της Γενικής Αναζήτησης υπάρχουν τα απολύτως απαραίτητα κριτήρια.


Η Εξειδικευμένη Αναζήτηση


Στην Εξειδικευμένη Αναζήτηση μπορείς να μεταβείς είτε από το τέλος της φόρμας Γενικής Αναζήτησης είτε από το κουμπί «Αναζήτηση» στο κορυφαίο μενού. Μπορείς να κάνεις κάθε φορά μια διαφορετική αναζήτηση χωρίς να επηρεάζονται τα στοιχεία των «Προτιμήσεων Γνωριμιών σου». Η Εξειδικευμένη Αναζήτηση θυμάται τι είχες κάνει την τελευταία φορά κι έτσι δεν χρειάζεται να συμπληρώνεις όλα τα στοιχεία από την αρχή. Μπορείς να αλλάζεις κάθε φορά μόνο επιμέρους στοιχεία.


Τα Αγαπημένα


Τα Αγαπημένα είναι μια ενότητα όπου μπορείς να προσθέτεις τα άτομα που σε ενδιαφέρουν. Μπορείς να δεις τα αγαπημένα σου μέλη στην ενότητα Αγαπημένα στην κεντρική σελίδα των βασικών ρυθμίσεων. Όποτε θέλεις μπορείς να αφαιρέσεις κάποιο μέλος από τα αγαπημένα μεταβαίνοντας στην σελίδα του προφίλ του και επιλέγοντας το κουμπί με την ένδειξη «Περισσότερα» και «Διαγραφή Αγαπημένου».


Τα Εικονικά Δώρα


Τα εικονικά δώρα είναι εικόνες που εκφράζουν συναισθήματα ή ενέργειες. Σου έχουμε έτοιμες εικόνες από λουλούδια, από τούρτες ή από αστείες φατσούλες για να μπορέσεις να επικοινωνήσεις τα συναισθήματά σου ή την διάθεσή σου στο μέλος που σε ενδιαφέρει. Τα VIP μέλη μπορούν να στέλνουν όσα εικονικά δώρα θέλουν και σε όποιον επιθυμούν ενώ τα δωρεάν μέλη «χρεώνονται» με πόντους για κάθε αποστολή δώρου, ανάλογα με τους πόντους που αναγράφονται σε κάθε ένα.


Με Κοίταξαν Πρόσφατα


Σε αυτή την ενότητα που εμφανίζεται στην κεντρική σελίδα των Βασικών Ρυθμίσεων μπορείς να δεις τα μέλη που σε κοίταξαν. Έτσι έχεις μια γενική εικόνα για το ποιος έχει ενδιαφερθεί για σένα.


Η Ιδιότητα Μέλους


Στο newdate.eu υπάρχουν δύο ιδιότητες μελών. Τα απλά μέλη, όπου συμμετέχουν δωρεάν στην κοινότητα και τα VIP μέλη τα οποία πληρώνουν μια συνδρομή για την συμμετοχή τους. Τα VIP μέλη έχουν περισσότερες επιλογές από τα απλά μέλη. Μπορούν να ξεκινήσουν έναν διάλογο με μηνύματα ή έναν διάλογο στο chat, μπορούν να στείλουν όσα εικονικά δώρα θέλουν, να ανεβάσουν φωτογραφίες όπως και να σχολιάζουν φωτογραφίες. Τα VIP μέλη συγκεντρώνουν πόντους αλλά δεν χρειάζεται να τους αναλώσουν κάπου, οπότε ή μπορούν να τους χαρίσουν ή να τους κρατήσουν για «ώρα ανάγκης». Περισσότερα για την Λήψη Πόντων θα βρεις στην σχετική ενότητα.


Τι είναι οι Πόντοι;


Οι πόντοι είναι η ανταμοιβή σας για τις δραστηριότητές σας στο newdate.eu και μπορείτε να τους εξαργυρώσετε με τους τρόπους που περιγράφονται πιο κάτω.

Πως κερδίζω Πόντους;

Για τα απλά μέλη

Με την εγγραφή σου στο newdate.eu κερδίζεις 10 πόντους. Κάθε μέρα που συνδέεσαι στο newdate.eu κερδίζεις για την συμμετοχή σου 5 πόντους.

Για τα VIP μέλη

Με την προσθήκη κάθε φωτογραφίας σου κερδίζεις ακόμα 5 πόντους. Μπορείς να κερδίσεις 2 πόντους σχολιάζοντας μια φωτογραφία (παρακαλώ τα σχόλια να είναι ευπρεπή και κόσμια. Σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύεις να ανασταλεί ο λογαριασμός σου)

Αγόρασε πόντους

Μπορείς να αγοράσεις 1000 πόντους με 5 ευρώ. Οι 1000 πόντοι αντιστοιχούν σε 10 μηνύματα ή σε περίπου 200 εικονικά δώρα.

Πως καταναλώνω τους πόντους;

Για τα απλά μέλη

Όταν στέλνεις ένα προσωπικό μήνυμα καταναλώνεις 100 πόντους. Επίσης αν προσθέσεις το προφίλ σου στην Καυτή Λίστα καταναλώνεις ακόμα 100 πόντους. Μπορείς να στείλεις σε κάποιο μέλος ένα εικονικό δώρο, αναλώνοντας τους αναγραφόμενους πόντους, για να του δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι, και ανάλογα με το δώρο που θα επιλέξεις να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου (δες τι είναι τα εικονικά δώρα πιο κάτω).

Χάρισε πόντους

Μπορείς αν θέλεις να χαρίσεις πόντους στο μέλος που σε ενδιαφέρει ή στους φίλους σου ώστε να μπορούν να επικοινωνούν ή να στέλνουν δώρα.


Καυτή Λίστα


Η Καυτή Λίστα είναι μια ενότητα όπου μπορείς να προσθέσεις το προφίλ σου για 15 μέρες. Η ενότητα αυτή εμφανίζεται στον Πίνακα ελέγχου που είναι και η αρχική σελίδα του κάθε μέλους. Ακόμα και αν δεν είσαι μέλος VIP μπορείς να μαζέψεις τους απαιτούμενους Πόντους και να προσθέσεις το προφίλ σου. Αν αφαιρέσεις το προφίλ σου από την καυτή λίστα δεν θα πάρεις πίσω τους πόντους που έχεις αναλώσει. Επίσης μετά το τέλος του 15θημέρου μπορείς να ξαναβάλεις το προφίλ σου στην καυτή λίστα.


Οι Φωτογραφίες μου


Στην ενότητα Φωτογραφίες μπορείτε να ανεβάσετε φωτογραφίες σας ή φωτογραφίες που σας εκφράζουν, αφού πρώτα δημιουργήσετε ένα Λεύκωμα. Τα Λευκώματα είναι χρήσιμα για να μπορείτε να ταξινομείτε σωστά τις φωτογραφίες σας (καλοκαίρι 2015 για παράδειγμα).

Οι φωτογραφίες δεν μπορεί να έχουν μέγεθος πάνω από 2ΜΒ. Το κάθε Λεύκωμα δεν μπορεί να έχει πάνω από 20 φωτογραφίες και ο μέγιστος αριθμός φωτογραφιών ανά μέλος είναι 100 φωτογραφίες Μπορείτε να ορίσετε ένα Λεύκωμα σαν Προσωπικό και να το προστατεύσετε με κάποιον κωδικό πρόσβασης τον οποίο μπορείτε να δίνετε μόνο σε επιλεγμένε μέλη για να μπορούν να δουν τις φωτογραφίες σας. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε εύκολους κωδικούς όπως 123456 για παράδειγμα ή το ψευδώνυμο σας.

Τα υπόλοιπα μέλη μπορούν να βαθμολογήσουν τις φωτογραφίες σας. Έχετε κατά νου ότι όμορφες φωτογραφίες μπορούν να μαζέψουν καλές βαθμολογίες, όπου αυτό έχει σαν θετική συνέπεια να εμφανίζονται πολύ ψηλά στην κατάταξη των φωτογραφιών με υψηλή βαθμολογία. Αυτό θα σας κάνει να ξεχωρίσετε και να έχετε μεγαλύτερη επιτυχία στις γνωριμίες σας.

Το ανέβασμα κάθε φωτογραφίας «χρεώνεται» με 40 πόντους για τα απλά μέλη.

Όλες οι φωτογραφίες θα πρέπει να εγκριθούν αφού υπόκεινται στους κανονισμούς που θα βρείτε στους όρους χρήσης. Όταν ανεβάζετε μια φωτογραφία εμφανίζεται ένα μήνυμα που σας ειδοποιεί ότι η φωτογραφία σας θα πρέπει να εγκριθεί και στο κορυφαίο μενού εμφανίζεται ένα κουμπί που σας ειδοποιεί ότι «Εκκρεμεί Έγκριση».

Αν κάποιος σχολιάσει μια φωτογραφία σας στο κορυφαίο μενού και στο κουμπί «Ενημερώσεις» εμφανίζεται μια ένδειξη για το πόσες ενημερώσεις υπάρχουν και όταν το πατήσετε εμφανίζεται η ανάλυσή τους. Μπορείτε να διαγράψετε τα σχόλια των μελών που μπορεί να θεωρείτε προσβλητικά.

Επίσης μπορείτε να παρατηρήσετε ένα σχόλιο ως «SPAM» (διαφήμιση) ως «Παράνομο» ή ως «Προσβλητικό». Η παρατήρηση θα ενημερώσει τους διαχειριστές του newdate.eu οι οποίοι θα πράξουν σύμφωνα με τους κανονισμούς της εταιρείας.

   Έχετε κατά νου ότι αν παρατηρήσετε ένα σχόλιο και στην συνέχεια το διαγράψετε οι διαχειριστές δεν θα μπορέσουν να το δουν, μια και σύμφωνα με την πολιτική του newdate.eu ότι διαγράφεται από την ιστοσελίδα, διαγράφεται δια παντός και δεν υπάρχει τρόπος ανάκτησης. Επίσης η διαχείριση δεν θα μπορεί να ξέρει ποιο μέλος έκανε το σχόλιο, μια και δεν θα υπάρχει σύνδεση του σχολίου με κανένα μέλος. Σχόλιο στις φωτογραφίες μπορούν να κάνουν μόνο τα VIP μέλη.


Το chat


Το chat είναι ο άμεσος διάλογος μεταξύ των συνδεδεμένων μελών. Το chat μπορούν να το ξεκινήσουν μόνο τα VIP μέλη ενώ τα απλά μέλη μπορούν να συνεχίσουν τον διάλογο που έχει ξεκινήσει κάποιο VIP μέλος.


Τα Προσωπικά Μηνύματα


Προσωπικό μήνυμα είναι το μήνυμα που στέλνεις σε κάποιο επιλεγμένο μέλος. Προσωπικά μηνύματα μπορούν να στείλουν μόνο τα VIP μέλη. Τα απλά μέλη μπορούν να απαντήσουν σε προσωπικά μηνύματα που τους έχει στείλει κάποιο VIP μέλος, δηλαδή μπορούν να συνεχίσουν μια συνομιλία αλλά δεν μπορούν να την ξεκινήσουν.


Οι Προτιμήσεις μου


Γενικά

Εδώ μπορείτε να ρυθμίσετε αν θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις από το ενημερωτικό δελτίο μας καθώς και την ζώνη ώρας της περιοχής σας.

Ειδοποιήσεις Ταχυδρομείου

Εδώ μπορείτε να ρυθμίσετε σε ποιες περιπτώσεις θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Πρόσβαση

Εδώ μπορείτε να ορίσετε δικαιώματα πρόσβασης στο περιεχόμενό σας για τα άλλα μέλη.

Προβολή του Προφίλ μου

Αν ορίσετε το προφίλ σας ως κρυφό τα υπόλοιπα μέλη δεν θα μπορούν να το δουν. Δεν είναι καλή πρακτική να κρατάτε το προφίλ σας κρυφό εκτός αν θέλετε να το αποκρύψετε για κάποιο χρονικό διάστημα για δικούς σας λόγους.

Προβολή παρουσίας μου

Με την απενεργοποίηση μπορείτε να εμφανίζεστε ως μη συνδεδεμένοι.

Ποιος μπορεί να με καλέσει στο chat

Αν ορίσετε να μην σας καλεί κανείς στο chat μπορεί να χάσετε κάποιες σημαντικές γνωριμίες. Απενεργοποιήστε μόνο για διαστήματα που θέλετε να μην σας απασχολεί κανένας.

Προβολή των λευκωμάτων μου

Δεν είναι καλή πρακτική να κρύβετε τα λευκώματα σας. Αν θέλετε να κρύψετε τα λευκώματα βάλτε κωδικούς πρόσβασης ώστε να μπορούν να τα δουν μόνο τα μέλη που θα επιλέξετε εσείς.


Εμφάνιση των γενεθλίων μου

Μπορείτε να εμφανίσετε ή να αποκρύψετε τα γενέθλιά σας. Είναι καλύτερο να εμφανίζονται για να υπενθυμίζετε στα υπόλοιπα μέλη την παρουσία σας και να μπορούν να σας στέλνουν τις ευχές τους.

Φωτογραφία προστατευμένη με κωδικό
Φωτογραφία προστατευμένη με κωδικό
Φωτογραφία προστατευμένη με κωδικό